natural arts & crafts

Maagiset illat ja pitkät yöt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sisäinen kelloni on kääntynyt kesämoodiin (ja vauva-asentoon…). Valvon pitkään, nukun levottomasti ja herään usein aamuyöllä pirteänä, nälkäisenä tai muuten vaan. Valvon sohvalla, luen kirjaa, neulon, katson netflixiä, teen yöpalaa, päästän kissoja sisään ja ulos. Saatan nukahtaa uudelleen aamulla kuuden-seitsemän aikaan ja herään vasta ennen kymmentä (ennenkuulumatonta).

Vatsa on suuri ja painava. Viimeiset viikot ennen synnytystä saavat pään pyörittämään tulevaa synnytystä ja vauva-arkea. Koitan olla keholleni lempeä. Levätä mahdollisimman paljon. Silti välillä harmittaa, etten jaksa oikein mitään. Tankkaan rautaa, foolihappoa, D-vitamiinia ja tuoreita marjoja. Juon vettä loputtomasti. Lymyilen varjossa ja sisällä hellettä paossa.

Kesä on kaunis ympärilläni.15 thoughts on “Maagiset illat ja pitkät yöt”

 • Tuntemuksesi kuulostavat niin tutuilta, vaikka viimeisimmästä odotuskesästä on jo 6 vuotta.
  Kuinka kauan vielä jäljellä?
  3 odotusta ja aina oli maha suurena hurjana hellekesänä…

  Kauniin idyllisiä maisemia.
  Nauti suvesta ja muista levätä♡

 • Kotonasi ja tiluksillasi on niin kaunista. Ihailen kuviasi joka kerta, kun piipahdan blogissasi. Ja piipahduksia on usein. 🙂 Täällä mieli lepää inspiroituen.

 • Aivan ihanat maisemat. Ihan järjetöntä miten usva voi noin kauniisti laskeutua. Äläkä turhaan harmittele sitä, ettet jaksa mitään. Teet juuri sitä tärkeintä, kannat pientä ihmistä sisälläsi <3

 • Se on tuo loppuraskaus mikä uuvuttaa, kohtahan se jo helpottaa ja oot varmasti pirteä kun saat vauvan kainaloon 🙂 Ehtiihän sitä puuhata kaikenlaista myöhemminkin, nyt kannattaa tosiaan kuunnella omaa kehoa ja levätä kunnolla. Vaikka ei saisi nukuttua, niin lepo on hyvästä. Muistan itse kun molempia lonkkia särki eikä oikein pystynyt olemaan missään asennossa ja nukkumisesta ei tahtonut tulla mitään. Yövalvomiset loppui siihen paikkaan kun vauva syntyi, vaikka mua varoiteltiin niistä yövalvomisista vauvan kanssa, toisin kävi 😉 Mukavaa ja levollista loppuodotusta, hyvin se menee.

 • No ohoh, yövalvomiset loppui, kun vauva syntyi. Aika ainutlaatuista.
  Johtuu niin monesta seikasta. Onko esim.koliikki, saako vauva maitoa tarpeeksi, onko yleensä hyvä nukkuja?
  Meillä kaikki kolme ovat nukkuneet lyhyet päiväunet, ekat puoli vuotta pätkissä yöunet,
  äidinmaito+vastike. Kaikki myös olleet melkoisia sotkijoita syöttötuolivaiheessa.
  Seinät, pöydät ja ja lattiat vuorattu ruualla =)
  Mutta ihania vesseleitä!

 • hei huomasin että sun koti on seuraavassa unelmien talo ja koti lehdessä ja takakannessa oli jo yksi kuva jossa näky että sun keittiössä jääkaapin päällä muistaakseni oli kaksi riihimäen lasitölkkiä joissa oli metallikannet.itse olen löytänyt paljon noita tölkkejä mutta kansia on mahdotonta löytää niin voitko kertoa mistä oot löytäny sopivan kokoisia uusia kansia.vanhat alkuperäiset kannet tahtoo olla ruosteisia ja reikäisiä.

  • Ne on itseasiassa uusia hanallisia jättipurkkeja, eikä riihimäen. Ihan Claes Ohlssonilta hankittu. Vanhoja purkkeja mulla on myös, mutta niissä onneksi kaikissa alkuperäinen kansi. Taitaa olla aika vaikeaa löytää kansia niihin vanhoihin purkkeihin…

 • Hei. Luen blogiasi vaikka olenkin mies 😉 Saako kysyä millä kuvaat? Järkkärillä? Vai älypuhelimella? Mukavaa syksyn odotusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *