Kranssi ja kriikunapuu

IMG_2784IMG_2783IMG_2779 IMG_2840 IMG_2801 IMG_2785Rönnin pihapiiri jaksaa yllättää minut kerta toisensa jälkeen. Eräänä aamuna olin metsänreunassa keräämässä kranssimateriaalia, kun käytännössä törmäsin kriikunapuuhun. Tummanvioletteja, pikkuisia herkkukriikunoita pieni puu täynnänsä ja vieressä vielä toinenkin. Jotenkin ne ovat siinä ihan silmien alla onnistuneet olemaan ilman, että olen aiemmin huomannut.

Syksyn värit jaksavat inspiroida minua loputtomasti vuosi toisensa jälkeen. Syyskranssiin poimin punertuneita mustikanvarpuja, muutaman tammenlehvän ja pihlajanmarjanippuja. Kranssin ohjeet löytyvät täältä..

Syksy tuo mukanaan aikamoisen määrän tilan kunnostustöitä, jotka on saatava hoidetuksi ennen talvea. Hevoset tulevat kotiin laitumelta, joka pitää purkaa ja puutolpat siirtää talvitarhaan muovikeppien tilalle. Myös Rönnin piha pitää aidata. Pian on aika asentaa kanoille lämpölamppukin ja miettiä lampaiden talvikarsina kuntoon, samoin kun Bruunon. Pihavalaistus on saatava kuntoon, pilkkopimeässä kun on aika hankala toimia.1 thought on “Kranssi ja kriikunapuu”

  • Ohhoh, onpa sinulla hommaa vielä ennen talven tuloa ja siitä huolimatta ehdit “kranssitellakin”. 🙂 Tärkeitä juttuja tuossa sinut työlistassasi, toivottavasti ehdit saada asiat valmiiksi ennen pahimpia syysmyrskyjä. Lämmintä syksyä, siis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *